Her türlü logo istediğinizi yazabilir veya logo paylaşımı yapabilirsiniz.
Forum kuralları
2009 yılından beri logo arşiv hizmeti vermekteyiz.Uye olmayanlar logolarımızı indirme iznini kaldırmıs bulunuyoruz.Logolar tek tek çizilip .PDF uzantılısına ve logoları sitemize yükleme tam 4 ayımızı aldı.
Amaç sizlerin logolarıdekupe,çizmekten kurtarmak istiyoruz.
Bizi destekleyenler varsa sayet indirdiğiniz her logo için bir " TEŞEKKÜR "
kelimesini yazmanız bizleri mutlu bile eder,
Desteklemeyenler varsa şayet; Logo indirme bundan sonra PayPal üzerinden
yapılacaktır. Dilek ve Önerileriniz için bu adrese tıklayınız.http://www.logocu.gen.tr/istek-ve-dilekleriniz-t4225.html
gönderen kral » 15 Mar 2010 18:11
Arkadaşlar ben liseye gidiyorum ve okulun logosu değişecek bende bir logo yapmayı düşünüyorum ama aklıma güzel bir fikir gelmedi sizden fikir istiyorum veya logoda olabilir logo yaparsanız daha ii olur.okulumuz ticaret meslek lisesi iki tane bölüm var biri bilgisayar biride muhasebe yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
-
kral
-
- İşletim sistemi: Windows
- Mesleği: Diğer
- Programlar: Freehand
gönderen logo » 14 Eyl 2010 16:45
-

logo
- Forum Yöneticisi

-
- İşletim sistemi: Windows+Mac+Linux
- Mesleği: Sistem ve Donanım
-
Dön Logo istek-logo paylaşım
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: -ayyıldız38, ace, akcunuq444, akgulofset, akmazm, alihanbuker, andelib, armagan, bebielkabe, bnukucuk, ByGeCe, corelse, deklın, dersim, ebenisikiyimdevarmi, ekoks, elbistannet, enjoy19, ergr, ermangelis, evilboy, fair, ferii, fotohakan_87, furkan, fusunaydin, glbhr, gokay68, grafiker06, grapher34, h2so41, haycan, hdekinci, hkn82, hypertronic, incereklam, isa polat, karakayasulo, karlıdag, kenzo, kral, logocu25, Magi, mastersound, megastar, mehmet, mehmetfatihsari, melisamerve, mesut69, metinerer, meykurt, mmrv42, Mozelyum, murat ozkan, necoti, neonxmen, nolopy, NURAY, omerkolakan, osmantiftik, OzzaLize, pentona, pilapilanono, qezqinci, radser, refit, rek33, reklamduru, retro4424, roccmania, rumeligrafik, sekoyaland, serkancaliskan, siayah_kalem, sincap06, sirret, snowland34, sonefe, soneraktas, sonucka, spider, stronger_ht, tasarımer, teamsah, tekinoo, teknik77, tolgahansa, tolqa, ulasab, uncareklam, unknown, vitruviann, vlknzm, WALEX, yesilhisar, zapney, zeak66, zirdeli, zirzoppp, özlem kes ve 126 misafir