Nikon

Forum kuralları
Bilgisayar Konusunda Geri Kalmayın > http://www.bilgisayarforum.org
Kadın Portal Sitesi-Sadece Bayanlara Özel Site > http://www.kadincanet.com
Ekle ve Paylas

Nikon

Mesajgönderen reklam » 14 Tem 2009 01:34

Resim
Nikon.pdf
Nikon
(56.38 KiB) 18 kere indirildi

logo
vektörel logo
amblem
reklam
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Mesleği: Reklamcı

Re: Nikon

Mesajgönderen ByGeCe » 02 Mar 2010 12:49

Bu Logonun rengi sarı olması gerekmıyomu neden mavi ? :?: :? :? :?: :?:
ByGeCe

Re: Nikon

Mesajgönderen logo » 23 May 2010 23:42

Eski bir Logo olabilir biz sadece logo paylasimini yapıyoruz.Pazarlama ve satma olayı yoktur.Sadece grafikerlere tasarımlara en hızlı bir sekilde sizlerin taasarım yapmasına ve Logo çizme zahmetinden kurtarmak şayet diyorsanız ben cizmek istiyorum.O sizin kararınızdır.
Kullanıcı avatarı
logo
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İşletim sistemi: Windows+Mac+Linux
Mesleği: Sistem ve Donanım

Dön N

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: 80023891, _aysegul_, ahmettrb, asikum, aslan, beberon, bekirim, birjin, burak yargılı, bursostetty, buğadadada, canertug, clickous, dandikmail, demet, dnzahmt, drkenan, ebubekir, ece reklam, edogukan, egesim, elbistannet, emrelek, enver, ercan2044, ergintuncel, esteworld, fatma_ylmz, ferhat, ferhattekdemir, furkan, glutathion, gozen_dijital, grafikerdal, Grygechta, guvenvezne, hanifi, hasan kemal, hasan_obali, HASANKAYABŞI, hasansamed, hcdogruyol, hmz.ozdemir, hokayalar, horaburhan, hutem, ice_oss, imacman, itasci, jasiekkal11510, jeoxburak, Jetaime, jokermen, keskin34, kodadigrafike, kurtoguz, lastlast, linecraft, Malcolmx, mamoste, memory04, mercanmatbaa, mirayyalcin, mirozkan, mustafa14, mzsmehmet, nitrogen, omerkolakan, osman123, poyras, qwertyuı, Remzi Türksever, ruyam_reklam, Sanane Line, sanat34, seboist_tr, serdartopograf, Seyfullah Karakose, siayah_kalem, SMK AJANS, sonmezyunus, srp_drmz, S'onsuzLuk, tamer guney, tanselturhan, tasbilek, themacman, tram, uFuKozk, ufuxcap, umit, unalsebnem, underground_301, veravera, wildturk1, yaren12, yelba99, yyozcan, zfrdrgt, ömerasaf ve 125 misafir