Kişisel bilgileriniz

Ekle ve Paylas

Kişisel bilgileriniz

Mesajgönderen logo » 04 Oca 2010 01:08

Ajans Sahibi misiniz ? Reklamcı mısınız ? Grafiker misiniz ? Matbaacı mısınız ? İşte sizlere özel meslek dalınızdaki her türlü gelişmeyi,yaptığınız faaliyetleri bu başlık altında yazabilir,paylaşım yapabilir yada reklamınızı yapabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
logo
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İşletim sistemi: Windows+Mac+Linux
Mesleği: Sistem ve Donanım

Re: Kişisel bilgileriniz

Mesajgönderen logo » 11 Şub 2010 22:58

Biber Ajans Matbaa & Etiket Sanayii

Gazcılar Caddesi
Baysel İşhanı No : 67 - 68
Osmangazi / BURSA

Telefon : + 90 224 250 50 29
Faks : + 90 224 250 50 29

Web Adres : http://www.biberajans.com
E-posta :
Kod: Tümünü seç
info ( @ ) biberajans.com

Kullanıcı avatarı
logo
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Re: Kişisel bilgileriniz

Mesajgönderen logo » 18 Şub 2010 19:04

Ben Levent
İzmir
32 Yaşında
Grafiker değilim.Sadece Grafiklere hizmet veren birisiyim.
Kullanıcı avatarı
logo
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Dön Firma Bilgileriniz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: -ayyıldız38, ace, akcunuq444, akgulofset, akmazm, alihanbuker, andelib, armagan, bebielkabe, bnukucuk, ByGeCe, corelse, deklın, dersim, ebenisikiyimdevarmi, ekoks, elbistannet, enjoy19, ergr, ermangelis, evilboy, fair, ferii, fotohakan_87, furkan, fusunaydin, glbhr, gokay68, grafiker06, grapher34, h2so41, haycan, hdekinci, hkn82, hypertronic, incereklam, isa polat, karakayasulo, karlıdag, kenzo, kral, logocu25, Magi, mastersound, megastar, mehmet, mehmetfatihsari, melisamerve, mesut69, metinerer, meykurt, mmrv42, Mozelyum, murat ozkan, necoti, neonxmen, nolopy, NURAY, omerkolakan, osmantiftik, OzzaLize, pentona, pilapilanono, qezqinci, radser, refit, rek33, reklamduru, retro4424, roccmania, rumeligrafik, sekoyaland, serkancaliskan, siayah_kalem, sincap06, sirret, snowland34, sonefe, soneraktas, sonucka, spider, stronger_ht, tasarımer, teamsah, tekinoo, teknik77, tolgahansa, tolqa, ulasab, uncareklam, unknown, vitruviann, vlknzm, WALEX, yesilhisar, zapney, zeak66, zirdeli, zirzoppp, özlem kes ve 125 misafir