Forum sitem için logo : Logo istek-logo paylaşım

Forum sitem için logo

Her türlü logo istediğinizi yazabilir veya logo paylaşımı yapabilirsiniz.
Forum kuralları
2009 yılından beri logo arşiv hizmeti vermekteyiz.Uye olmayanlar logolarımızı indirme iznini kaldırmıs bulunuyoruz.Logolar tek tek çizilip .PDF uzantılısına ve logoları sitemize yükleme tam 4 ayımızı aldı.

Amaç sizlerin logolarıdekupe,çizmekten kurtarmak istiyoruz.

Bizi destekleyenler varsa sayet indirdiğiniz her logo için bir " TEŞEKKÜR "
kelimesini yazmanız bizleri mutlu bile eder,

Desteklemeyenler varsa şayet; Logo indirme bundan sonra PayPal üzerinden
yapılacaktır.

Dilek ve Önerileriniz için bu adrese tıklayınız.

http://www.logocu.gen.tr/istek-ve-dilekleriniz-t4225.html
Ekle ve Paylas

Forum sitem için logo

Mesajgönderen yoSun » 11 Eki 2010 10:21

Arkadaşlar Genel bi forum paylaşım sitem varr rica etsem logo konusunda bana yardımcı olurmusunuz.
Yeni tema için hazırlancak şu resime:
Resim
logo ve FrmaSk Forum Sayfaları die yazılcak..
Eğer yapabilen olursa çok sevinirim tşkler şimdiden..
yoSun

İşletim sistemi: Windows
Mesleği: Diğer

Re: Forum sitem için logo

Mesajgönderen logo » 11 Eki 2010 22:49

Kod: Tümünü seç
[email protected]

adresine irtibat kurunuz.
Kullanıcı avatarı
logo
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İşletim sistemi: Windows+Mac+Linux
Mesleği: Sistem ve Donanım

Dön Logo istek-logo paylaşım

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: andcad, antivirus85, atamatbaa, autocopy, aysin65, batuhanist, beberon, Betül Öktelik, bireygrafik, Blackhawk2007, bnukucuk, burcuduman, Büşra sarı, canertug, cenk34, cerkez35, dilay, dj_kabus, dubleks23, duru, e_kso, elifs, engin, erkan1989, erolsoylu, ersoyk, esrasultan, fotokopici, ges, gokce752000, goldenz, grafi64, grafikerdal, grineX, guray ofset, Güllü Öner, ilyasusta, ipek balcı, ismail20, iyifikir, iyiwebci, ışıl, jakaboo, joy55, ka__reklam, kamas, karınca34, kasim35, kayaayak, kemal, kenzo, keratakid, keysunra, kuzimus, levi, levograf, Mehmet Resul, melnis, mrgn, nagehanozgur, Naile, nevzat1907, oguz09, onedouble, osenyuzlu, ozmo12, perglovi, ragi, rek33, Sanane Line, SekThearaTuri, semadedim, senaaa52, senyayla, serkan036, serkanblgc, sisece, sogo33, SOMART, srp_drmz, stloldman, SUAT, sunquest, sushop, tasarimci2007, tepe, themacman, ttarhan, tuge, TURUNCUFC, uaunimurat, ugur, user_devil, vtufan, WALEX, windengin, yldrmselma, zeak66, zeknaz, zım ve 125 misafir