Ege Orman Vakfı

Forum kuralları
Bilgisayar Konusunda Geri Kalmayın > http://www.bilgisayarforum.org
Kadın Portal Sitesi-Sadece Bayanlara Özel Site > http://www.kadincanet.com

Ege Orman Vakfı

Mesajgönderen reklam » 01 Tem 2009 00:52

Resim
Ege Orman Vakfi.pdf
Ege Orman Vakfı
(77.56 KiB) 36 kere indirildi

logo
vektörel logo
amblem
reklam
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Mesleği: Reklamcı

Re: Ege Orman Vakfı

Mesajgönderen logo » 10 Oca 2010 03:01

marcomilano yazdı:ALIN SİZE MESAJ SABAHA KADAR YAZACAGIM ADAMI MANYAGA BAGLAMAYIN YA NE ZAMAN İNDİREBİLECEGİM BU LOGOYU

ayıp ya bizler grafikeriz zamanımızın nekadar kısıtlı oldugunu biliyorsunuzdur bir logo için amma oayladınız ya yazıktır bir hizmet vereceksiniz alt tarafı cektigimiz cileye bak ya şimdiye coktan cizmiştim logoyu bide sayfa ikide bir kendini yeniliyor mesaj bile yazamıyoruz adam gibi yapmıyacagınız işleri yapmayın daha iyi bütün grafikerlere sesleniyorum bu forumdan bir cacık olmaz zaman kaybı uzak durun

Arkadasim zamaniniz kiymetliyse dururup çiziniz.Videodaki gibi indirmeniz yeterLi olacaktir.Ayrica onca insan indirdi.Sizde bir durum warsa sizin yapmaniz gereken bir haldir.

buyurun burdan indiriniz.
http://www.logocu.gen.tr/eklentiler/ege-orman-vakfi/1419
Kullanıcı avatarı
logo
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İşletim sistemi: Windows+Mac+Linux
Mesleği: Sistem ve Donanım

Mesajgönderen marcomilano » 10 Oca 2010 03:40

logo yazdı:
marcomilano yazdı:ALIN SİZE MESAJ SABAHA KADAR YAZACAGIM ADAMI MANYAGA BAGLAMAYIN YA NE ZAMAN İNDİREBİLECEGİM BU LOGOYU

ayıp ya bizler grafikeriz zamanımızın nekadar kısıtlı oldugunu biliyorsunuzdur bir logo için amma oayladınız ya yazıktır bir hizmet vereceksiniz alt tarafı cektigimiz cileye bak ya şimdiye coktan cizmiştim logoyu bide sayfa ikide bir kendini yeniliyor mesaj bile yazamıyoruz adam gibi yapmıyacagınız işleri yapmayın daha iyi bütün grafikerlere sesleniyorum bu forumdan bir cacık olmaz zaman kaybı uzak durun

Arkadasim zamaniniz kiymetliyse dururup çiziniz.Videodaki gibi indirmeniz yeterLi olacaktir.Ayrica onca insan indirdi.Sizde bir durum warsa sizin yapmaniz gereken bir haldir.

buyurun burdan indiriniz.
http://www.logocu.gen.tr/eklentiler/ege-orman-vakfi/1419

onca insan indirdi derken 2 kişi indirmiş şimdi tekrar deniyecegim inşallah olurda ben utanırım ama olmassa bakalım buradayım
marcomilano

Mesajgönderen marcomilano » 10 Oca 2010 03:42

arkadaşım yardımların için saol ama bu forumdan ümidimi kestim hala hata veriyor bukadar olur yapacagınız iş
marcomilano

Mesajgönderen marcomilano » 10 Oca 2010 03:47

bakın bu logoyuda indiremiyorum hala hata veriyor demek ki hata bende degil bak ben saglam bi dünya site tasarladım sorunun bende olması imkansız herşeyi denedim ama bu sitede logo felan yok
marcomilano

Mesajgönderen logo » 10 Oca 2010 05:10

Logo E-posta adresinize yollanmistir.
Kullanıcı avatarı
logo
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Mesajgönderen Matbaa » 10 Oca 2010 05:23

Googlede bu logoyu arıyordum.Tşkler
Matbaa

İşletim sistemi: Windows
Mesleği: Grafiker

Mesajgönderen logo » 10 Oca 2010 05:37

Matbaa yazdı:Googlede bu logoyu arıyordum.Tşkler

Siz logoyu indirebildiniz mi ?
Kullanıcı avatarı
logo
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Mesajgönderen Matbaa » 10 Oca 2010 05:38

Evet neden sordunuz acaba.Gece oldu bir tasarımım var.Cıkmak zorundayım.İyi Sabahlar.
Matbaa

İşletim sistemi: Windows
Mesleği: Grafiker

Mesajgönderen logo » 10 Oca 2010 05:39

Bir üyemiz sıkıntı cekmekte.Tşk ediyorum.İyi tasarimlar size :roll:
Kullanıcı avatarı
logo
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Sonraki

Dön E

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: #1itatodsdiaxia, 76ahmet, adem25, ahmetkilic, akn, alpunn, altan48, ankebud, anticor, aquitania, bebielkabe, birjin, born35, BrerfeipHaide, cerkez35, crazyboy2099, criplex, csonceley, dalan, demir_mustafa, DENİZAY, Dexigner4D, duygu_gurbuz, edaca, embermoon, enderclk, erhandemir, esra atahan, eyda, fberber, fnaki, ftmkrk, gorki16, grafikgerillasi, grafiozo, gucluoner, habersakarya, hakan, HarvBriendfedrick, hasan23, hbo, hedef, hgoger, hkn1982, htoraman, hunga, hurburak, ilgireklam, ironraiden, ism, istanbulhost, jroguz, keskin34, kocaahmet, kralex44, kurbaacik, kvek, legendexcalibur, m_hakan_j, mastersound, Matbaa, Meepaycoatt, melike_ssahin, meltemcan, mervemerve, metroreklam, neoncu, nilosanne, nscnd, perit, pvdyk, reis64, REKPA, rembeka, sacmalama, sakdag, saliev, sedat_64, serdaldura, shuko, smhdns, soner, sseennaa, sub, tacarsoy, tah1r, tahsingoc, teknik77, tolgates, WoLTRan, yabaniari, yako, yankiiii, zcnerk, zemheri, zgrafiker, zından, zuhal, zuzuk, zyuksel ve 125 misafir