logo
vektörel logo
amblem
marcomilano yazdı:ALIN SİZE MESAJ SABAHA KADAR YAZACAGIM ADAMI MANYAGA BAGLAMAYIN YA NE ZAMAN İNDİREBİLECEGİM BU LOGOYU
ayıp ya bizler grafikeriz zamanımızın nekadar kısıtlı oldugunu biliyorsunuzdur bir logo için amma oayladınız ya yazıktır bir hizmet vereceksiniz alt tarafı cektigimiz cileye bak ya şimdiye coktan cizmiştim logoyu bide sayfa ikide bir kendini yeniliyor mesaj bile yazamıyoruz adam gibi yapmıyacagınız işleri yapmayın daha iyi bütün grafikerlere sesleniyorum bu forumdan bir cacık olmaz zaman kaybı uzak durun

logo yazdı:marcomilano yazdı:ALIN SİZE MESAJ SABAHA KADAR YAZACAGIM ADAMI MANYAGA BAGLAMAYIN YA NE ZAMAN İNDİREBİLECEGİM BU LOGOYU
ayıp ya bizler grafikeriz zamanımızın nekadar kısıtlı oldugunu biliyorsunuzdur bir logo için amma oayladınız ya yazıktır bir hizmet vereceksiniz alt tarafı cektigimiz cileye bak ya şimdiye coktan cizmiştim logoyu bide sayfa ikide bir kendini yeniliyor mesaj bile yazamıyoruz adam gibi yapmıyacagınız işleri yapmayın daha iyi bütün grafikerlere sesleniyorum bu forumdan bir cacık olmaz zaman kaybı uzak durun
Arkadasim zamaniniz kiymetliyse dururup çiziniz.Videodaki gibi indirmeniz yeterLi olacaktir.Ayrica onca insan indirdi.Sizde bir durum warsa sizin yapmaniz gereken bir haldir.
buyurun burdan indiriniz.
http://www.logocu.gen.tr/eklentiler/ege-orman-vakfi/1419

Matbaa yazdı:Googlede bu logoyu arıyordum.Tşkler

Bu forumu gezen kullanıcılar: #1itatodsdiaxia, 76ahmet, adem25, ahmetkilic, akn, alpunn, altan48, ankebud, anticor, aquitania, bebielkabe, birjin, born35, BrerfeipHaide, cerkez35, crazyboy2099, criplex, csonceley, dalan, demir_mustafa, DENİZAY, Dexigner4D, duygu_gurbuz, edaca, embermoon, enderclk, erhandemir, esra atahan, eyda, fberber, fnaki, ftmkrk, gorki16, grafikgerillasi, grafiozo, gucluoner, habersakarya, hakan, HarvBriendfedrick, hasan23, hbo, hedef, hgoger, hkn1982, htoraman, hunga, hurburak, ilgireklam, ironraiden, ism, istanbulhost, jroguz, keskin34, kocaahmet, kralex44, kurbaacik, kvek, legendexcalibur, m_hakan_j, mastersound, Matbaa, Meepaycoatt, melike_ssahin, meltemcan, mervemerve, metroreklam, neoncu, nilosanne, nscnd, perit, pvdyk, reis64, REKPA, rembeka, sacmalama, sakdag, saliev, sedat_64, serdaldura, shuko, smhdns, soner, sseennaa, sub, tacarsoy, tah1r, tahsingoc, teknik77, tolgates, WoLTRan, yabaniari, yako, yankiiii, zcnerk, zemheri, zgrafiker, zından, zuhal, zuzuk, zyuksel ve 125 misafir