gönderen logo » 29 Haz 2009 02:03
logovektörel logoamblemAbalıoğlu Grubu faaliyet gösterdiği yem, soya yağı ve gıda sektörlerinde müşterilerinin değişen beklentilerine değer yaratan çözümler bularak, tedarikçileri ile bütünleşen, çağdaş yönetim yaklaşımları ile hizmet ve ürün kalitesinden ve verimlilikten ödün vermeden karlı büyümeyi, yenilikçi atılımları ile bağlı bulunduğu sektörlerde pazar lideri olmayı hedeflemektedir.
Web :
http://www.abalioglu.com
-

logo
- Forum Yöneticisi

-
- İşletim sistemi: Windows+Mac+Linux
- Mesleği: Sistem ve Donanım
-
gönderen logo » 08 Eyl 2010 16:04
-

logo
- Forum Yöneticisi

-
- İşletim sistemi: Windows+Mac+Linux
- Mesleği: Sistem ve Donanım
-
Dön A
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: acubukcu, Acuttytub, ahm77, ahmet çelik, akmazm, aktif, AlanPalazola, altan48, artı baskı, Asi_OnLiNe, basses, bigstar, burak5, burakatmaca, buğadadada, byenkidu, canmakss, cdr, celender, cizgireklam1, DENİZAY, deryataca, DURUKIZIM, eruser, esyalin, FAHRİ AÇIKALIN, falcon28, ferhat, Ferhat07, feritsevinc, Foeseever, gloswin, gomorrah, gooser, grafakir, grafik999, grafikker, graphicer, gsatakan, h.sonergungor, haan, haydarberk, hsynoz, icerdonsovone, IkızOff, kardeş, kemalgençer, kerim675, keypex, kirpiproduksiyon, levolemanyak, LuxuryMe, Mert_ceM, mlk, mmt48, mmuti, mrtdnz, mustafanesil, MutuaL, netcopy, nitrogen, ogz, OmerFan, osgecan, ozmo12, panografik, phathecheme, qelinq, qraphicer, quickajans, qwe28, recce, rengarenk, sarac, sedyu, senyayla, serkahn, SEYFİ KAVZAN, slctrd, SMK AJANS, snowland34, songul, tahir, Tarçın147, TeagTeamepE, tem12, tevrat, toprak_400, ufukbzk84, umitdemirci, umut321, vahitce, yabaniari, yasar, yaseminespavo, yavuz, yawuse, zirdeli, zutral, öncü35 ve 125 misafir